Min mis

Min mis

Min Mis er for dig der elsker katte. Misserne fås i alle størrelser og former og har gennem historien været nært forbundet til mennesker. Men katte er – modsat hunde – ikke så lette at tæmme og opdrage og netop derfor er mange mennesker fascinerede af dette dyr.

Lyt til første program gratis

Første fix er altid gratis, og det gælder alle vores programmer. Du skal jo lige finde ud af, om r8Dio er noget for dig. Du kan nemt blive medlem af r8Dios venner. Du kan enten vælge et månedsabonnement til 49 kr. md – eller et årsabonnement til 399 kr.(33,25 md). God fornøjelse.

host image

Mød værten: Randi Hansen

Randi Hansen er hele Skuldborgs kattekspert og har et generelt bredt kendskab til dyr. Hun er et sensuelt væsen, der har god kontakt til sit indre og ikke mindst de lyster, som dertil følger. Hun er mor til Randi Ruth, hvor faderskabet deles mellem Klavs Bundgaard, Allan Sindberg, Rasmus Bruun og Rune Ingemann. Hos r8Dio er hun vært på programmet ”Min mis”.

host image

Mød værten: Torben Steno

Torben Steno er journalist, foredragsholder, tv- og radiovært og har arbejdet på en række danske tv- og radiostationer bl.a. på den hedengangne Radio 24syv, hvor han lavede programmet ”Cordua og Sten” Hos r8Dio er han vært på programmet ”Min mis”.

Andre programmer på r8Dio

Flyvestation Krarup

Flyvestation Krarup

Det forhenværende folketingsmedlem Marie Krarup er kendt for markante holdninger og meninger, og for, på visse områder, at have en

Læs mere