Stjerneskud i gulvhøjde

Stjerneskud i gulvhøjde

I dette program undersøger den legendariske lydtekniker; Rune Ingemann, om de nye musikalske stjerneskud i Danmark har gulvhøjde. Med sit indgående kendskab til branchen, kommer Rune Ingemann så tæt på de danske stjerneskud, at du næsten ikke fatter det.

Lyt til første afsnit gratis

Første fix er altid gratis, og det gælder alle vores programmer. Du skal jo lige finde ud af, om r8Dio er noget for dig. Du kan nemt blive medlem af r8Dios venner. Du kan enten vælge et månedsabonnement til 49 kr. md – eller et årsabonnement til 399 kr.(33,25 md). God fornøjelse.

Photo 20 02 2024 13.26.47 e1708444750951

Mød værten: Rune Ingemann

Rune Ingemann er teknikchef på r8Dio og har tidligere arbejdet som ‘bag-gears-mand’ for diverse danske kunstnere, hvorfra han har fået et indgående kendskab til den danske musikbranche. Udover sit virke som chef for teknikken på r8Dio, så er han også vært på ”Stjerneskud i gulvhøjde”, ”Morgensutterne” og ”Puttetid”, ligesom han ofte optræder i ”Undskyld vi roder”, da han er en stor del af dagligdagen hos r8Dio i Skuldborg.

Andre programmer på r8Dio

Flyvestation Krarup

Flyvestation Krarup

Det forhenværende folketingsmedlem Marie Krarup er kendt for markante holdninger og meninger, og for, på visse områder, at have en

Læs mere
Deutschland über alles

Deutschland über alles

Europas kulturelle og økonomiske lokomotiv. Europas bankende trafikale hjerte. Europas folkerigeste nation. Kært barn har mange navne. Og kært, det

Læs mere
Puttetid

Puttetid

Puttetid er programmet, hvor r8Dios tekniske chef og vært igennem oplæsninger af eventyr m.m. får lytterne i så dyb en

Læs mere