Bliv samarbejdspartner

r8Dio er gået full commercial

Få adgang til r8Dios store lytterunivers – Danmarks nye landsdækkende snakke-sludre- og taleradio.

Alt, hvad vi tjener, går til at lave mere radio. Vores mission er at skabe Danmarks største kommercielle snakke-, sludre- og taleradio i Danmark. På r8Dio er vi lykkedes med med at skabe helt nye typer af samarbejder og sponsorater om blandt anden branded content og kampagner. Vi har opnået unikke resultater i form af øget brandkendskab og skabe leads med anderledes kampagner.

Bliv en del af Undskyld vi roder

r8Dios prisvindende podcast “Undskyld Vi Roder” er én af Danmarks mest lyttede podcasts, med en voksende popularitet og mere end 150.000 unikke månedlige lyttere, samt over 500.000 månedlige downloads.

Branding og gøren-opmærksomhed på

Et samarbejde med r8Dio styrker branding på helt nye måder. Her bliver man ikke bare en del af et program, man bliver en del af vores historier og alle vores kanaler. I et samarbejde med Fazer øgede de deres kendskabsgrad i Danmark med 50 %, hvor r8Dio var deres eneste branding-aktivitet.

De mest loyale og aktive medlemmer

Vores nyhedsbrev har en åbningsrate på 60 %, og i 2023 fik Meny mere end 300.000 impressions igennem brugerdrevne opslag. Vi er stærkt tilstede på Facebook, X og Instagram med flere SoMe-tiltag på vej.

Richo Boss. Kædedirektør i MENY

“Samarbejdet med r8Dio har givet os mulighed for at kommunikere med en del af vores kunder i et lidt anderledes og mere humoristisk univers. Det værdsætter vi, og det kan vi se på de positive tilkendegivelser vi får, at det gør vores kunder også.”

Richo Boss. Kædedirektør i MENY

Om r8Dios lyttere

Som samarbejdspartner med r8Dio kommer du i gulvhøjde med mere end 150.000 månedlige lyttere, der er fordelt over hele landet. Vores programmer downloades i gennemsnit +400.000 gange om måneden.

Demografi

Baseret på en analyse af mere end 10.000 lyttere og medlemmer af Facebook gruppen r8Dios Venner, vores Instagram og medlemsbase, ved vi, at vores lyttere gennemsnitligt er fordelt med 32 % kvinder og 68 % mænd mellem 25-54 år, primært boende i de større byer. Vi har set et signifikant skifte det sidste års tid, hvor andelen af kvinder har bevæget sig fra 25 til nu 32 %. Det tal rykker sig stille og roligt hver måned.

Clara Mai Kunstmann

Jeg vil gerne høre mere om r8Dio…

Er du smør til vores honning? Udfyld kontaktformularen – eller tag fat adm. direktør Clara Mai Kunstmann, [email protected], og hør mere om de mange muligheder for samarbejde.

Vi skræddersyer vores samarbejder

Hos r8Dio har vi ikke en fast skabelon på vores samarbejder og sponsorater. Vi vil gerne skabe historier og programmer, som kan noget særligt, og som passer til r8Dio og det brand, vi skal arbejde med. Vi arbejder med forskellige formater – ligesom vi også afprøver nye i fællesskab.

Bliv en del af programmet ”Undskyld vi roder” og flyt til Skuldborg

  • Som en af vores primære samarbejdspartnere flytter dit brand til Skuldborg og ind i radiouniverset som et fast element, der bliver udviklet i takt med historien.
  • Når man flytter til Skuldborg, indgår man også i vores kommunikation og SoMe- strategi
  • Længden og størrelse for samarbejde varierer og tilpasses det konkrete samarbejde.

Sponsor på nye eller eksisterende programmer

Vi har hele tiden nye programmer på vej. Udover vores satireunivers har vi stor fokus på skabe flere virkelighedsnære programmer. Her samarbejder vi både om sponsorater på eksisterende eller kommende programmer.

Et nyt univers for radioreklamer

I et snakke- sludre- og taleunivers skal lytterne lege med og ikke koble ud, når reklamerne starter. Det kreative hold eksperimenterer lige nu med at skabe et helt nyt lydunivers for radioreklamer.

Vores samarbejdspartnere

Meny logo

Meny

r8Dio har siden 2022 samarbejdet med supermarkedskæden Meny, og har flere gange integreret virksomheden i ‘Undskyld vi roder’-universet og herigennem fremhævet supermarkedskæden på flere planer. Bl.a. findes Danmarks måske største Meny, som er ledet og drevet af Micky, i daglig tale bare kaldet Micky Meny. Kædedirektøren for Meny, Richo Boss, har også medvirket flere gange i podcasten. Derudover forhandler Meny eksklusivt øl fra Skuldborg Bryghus. Den første pop-up-øl i Meny, Blomstervand, opnåede at blive den hurtigst solgte pop-up-øl i butikken nogensinde. Samarbejdet med Meny fortsætter i 2024, hvor nye pop-up-øl fra Skuldborg Bryghus vil være at finde på kædens hylder.

Aarhus Fremad logo

Aarhus Fremad

I ‘Undskyld vi roder’ køber r8Dio i juni 2023 en andel af fodboldklubben Aarhus Fremad og derigennem ændrer klubben sig til Skuldborg Fremad. I den virkelige verden er dette kommet til udtryk igennem kamptrøjer med r8Dios logo på spillerbluserne, og r8Dio har derudover været kampsponsor til en af deres kampe. Fodboldtrøjerne med r8Dios logo har man også kunnet købe i et begrænset oplag i r8Dios webshop.

Sol og strand

Sol og Strand

Vi startede i 2023 et samarbejde med sommerhusudlejningsfirmaet Sol og Strand, hvor Skuldborgs bykonge John Frederiksen indgik et samarbejde med virksomheden. I John Frederiksens stolte navn er et udlejningsfirma kaldet JF Sommerhuse blevet skabt. Her kan man kan leje sommerhuse, og som varetages 100 % af Sol & Strand. r8Dio har sammen med Sol og Strand lavet udlejningsplatformen JF Sommerhuse, som tilbyder alle danskere – og selvfølgelig r8Dios Venner – at leje sommerhuse i hele Danmark til en god pris. I 2024 udvides samarbejdet til, at JF Sommerhuse rekrutterer nye udlejningshuse til Sol og Strand.

Gyldendal

Gyldendal

I samarbejde med Gyldendal producerer r8Dio litteraturprogrammet ‘Bogstaveligt talt’, som havde premiere i november 2023. Molly Balsby er vært på programmet og her gennemgår hun udvalgte af forlagets seneste udgivelser fordelt på mange forskellige genrer. Det gør hun i samspil med inviterede gæster, forfattere og litteratureksperter.

Politikens Forlag

Politikens Forlag

Byen Skuldborg fik i 2023 sin helt egen rejseguide nemlig bogen ‘Turen går til Skuldborg’, som er skrevet af Politikens Forlags forfatter Heidi Frank Svømmekjær. Bogen er blevet til i et samarbejde mellem r8Dio og Politikens Forlag og beskriver bylivet i Skuldborg. Bogen interviewer desuden nogle af de mest fremtrædende personer for byen, ligesom flere af byens seværdigheder præsenteres som f.eks. Skuldborg Abepark, og selvfølgelig Kultur- og Multihuset Stjernen, hvorfra hele Danmarks snakke-, sludre- og taleradio er opstået.

Royal Unibrew

Royal Unibrew

Skuldborg Bryghus og r8Dio har siden 2021 samarbejdet med Royal Unibrew, og derigennem brygget flere øl, som alle bliver produceret og solgt under Skuldborg Bryghus. Det drejer sig om øllene Havmunken, Dortmunder Export, Skuld Pilsner, Gylden Daggry og de to pop-up-øl Blomstervand og Kellermensch. Alle øl sælges igennem Skuldborg Bryghus’ hjemmeside, men bryghusets pop-up-øl kan også findes eksklusivt i landets Meny-butikker og selvfølgelig hos en lang række beværtninger over hele landet. Frontfiguren for Skuldborg Bryghus er brygmester Reinhard Weibhauer. Læs mere på www.skuldborgbryghus.dk

Iconika

Iconika

I forbindelse med r8Dios live-tour i 2023, hvor Allan Sindberg og Klavs Bundgaard har rejst rundt i landet med talken “r8Dio - Live i gulvhøjde” har medievirksomheden Iconika optrådt i podcasten ‘Undskyld vi roder’. Firmaet har nemlig stået for lave TV-optagelserne af showet, som forhåbentlig bliver udgivet i 2024.

Fazer

Fazer

Som en del af ‘Undskyld vi roder’ indgik r8Dio i 2021 et sponseret samarbejde med slikvirksomheden Fazer, hvor virksomheden og deres produkter blev fremhævet i r8Dios hovedprogram ‘Undskyld vi roder’ over en længere periode. Det var det første kommercielle samarbejde mellem r8Dio og en anden virksomhed, og var den første prøveballon for potentialet af de kommercielle muligheder, der ligger i r8Dio. Som et led i samarbejdet solgte vi bl.a. slikkasser fra Fazer, “den lille guffer” og “den store guffer”, hvor alle kasserne indeholdt slik produceret af Fazer. Vi øgede Fazers kendskab i Danmark med 50 %. Samarbejdet modtog flere priser bl.a. Rambukken (link) og Creative Circle Award: https://rambukken.dk/project/branded-hva-for-noget/

ALKA Forsikring

ALKA Forsikring

r8Dio lavede i 2022 et kampagnesamarbejde med Alka, hvor man igennem en særlig kampagnekode modtog en kasse med slik – også kaldet “en lille guffer” – i bytte for, at man som kunde bookede et møde med en af Alkas assurandører. Der blev i perioden booket over 800 kundemøder til Alka Forsikring, der fik en marketing ROI på 14,4. Derudover lavede r8Dio tilbage i juni 2023 et rejseprogram på fire afsnit, Mykonos 4ever, som var sponsoreret af Alka. I programmet rejste programchef Allan Sindberg sammen med Skuldborgs bager, Mads Skjern, til Mykonos i Grækenland, hvor de besøgte Laust Bundgaard. Mads Skjern blev udsat for den ene rejseulykke efter den anden, men fremhævede flere gange i programmet, at han var rejseforsikret gennem Alka, og dermed nemt kunne klare sig igennem rejsen alligevel.

Mejeriforeningen

Mejeriforeningen

r8Dio lavede i Q4 2022 et samarbejde med Mejeriforeningen om en kampagne med fokus på økologisk ost fra Europa. Det kom til udtryk i, at byens prominente bager Mads Skjern begyndte at importere og sælge økologisk ost fra Europa. Der blev ligeledes annonceret på de sociale medier og nyhedsbreve, ligesom der blev lavet spots, der kørte på r8Dios livesignal og podcasts. Udtrykket ”it’s from Europe” kom herefter i mange varianter og er stadig et udtryk, der flittigt bliver brugt i Skuldborg og blandt r8Dios venner.

Vi har nævnt mange, som vi aldrig har samarbejdet med…

Skuldborg er en prominent by, hvor der altid er mange aktiviteter i gang. Der har derfor været et utal af samarbejder nævnt i forbindelse med r8Dios virke. Vi kan f.eks. nævne det tætte samarbejde med Autohuset i Skuldborg og en bilpark af Peugeoter, alt mens Laust Bundgaard kører rundt i en Mercedes. Mærsk, Facebook.com og Folkekirken, hvor sidstnævnte havde et meget populært spot – ”Tro på det”. Vi har samarbejdet med Løveparken Givskud, Abeparken, Erhvervsklubben, Radio Globus og ikke mindst Gaz Prom Europe, som har holdt hånden under Skuldborgs gasforbrug under energikrisen. Dette blot for at nævne nogle af de mange samarbejder, som r8Dio har viklet sig ind og ud af i tidens løb. For gods ordens skyld kunne vi også lige nævne, at vi aldrig har haft et samarbejde med Kultur- og Slotsmiddelsstyrelsen.

Clara Mai Kunstmann

Jeg vil gerne høre mere om r8Dio…

Er du smør til vores honning? Udfyld kontaktformularen – eller tag fat adm. direktør Clara Mai Kunstmann, [email protected], og hør mere om de mange muligheder for samarbejde.