La’kaj om det

La’kaj om det

I det kongelige program ‘La’kaj om det’ kan du høre amatørhistoriker, Jørgen Schultz Larsen, i samtale med tidligere Hoflakaj Kaj Ove Ovesen, som har tjent den kongelige familie igennem halvfjers år. Kaj vil ud fra sine dagbøger fortælle historier om den kongelige familie og ikke mindst de mange berømtheder, som Kaj har haft privilegiet af at tjene.

Lyt til første program gratis

Første fix er altid gratis, og det gælder alle vores programmer. Du skal jo lige finde ud af, om r8Dio er noget for dig. Du kan nemt blive medlem af r8Dios venner. Du kan enten vælge et månedsabonnement til 49 kr. md – eller et årsabonnement til 399 kr.(33,25 md). God fornøjelse.

Michael Toft

Mød værten: Jørgen Schultz Larsen

Jørgen Schultz Larsen er amatørhistoriker, med en særligt stor interesse for 2. verdenskrig. Han laver hos r8Dio programmerne ‘La’kaj om det’ og ‘Besat af krigen’.

Andre programmer på r8Dio

Vandvognen

Vandvognen

Daniel Hoffe og Mark Brunsvig er begge alkoholikere, og i dette program inviterer de andre alkoholikere i studiet for at

Læs mere
På trip

På trip

På trip er et rejseprogram fra Creative Studio. Stine og Sally leverer Public service-radio i gulvhøjde med Trip Advisor-anmeldelser af

Læs mere