Forstander

Det går over min forstander

Rasmus Bro Henriksen er en ægte Grundtvigianer. Når han holder fortælletime på Aarhus Efterskole, er lyset ikke blot for de lærde. Pakket ind i efterskolestemning og højskolesange bliver du som lytter ført igennem filosofiske, samfundsmæssige og poetiske emner, så det går over din forstand(er.) 

Vært på programmet er r8Dios egen ungdomsvært og efterskoleelev, Laust Grosbøll.

Lyt til første afsnit gratis

Første fix er altid gratis, og det gælder alle vores programmer. Du skal jo lige finde ud af, om r8Dio er noget for dig. Du kan nemt blive medlem af r8Dios venner. Du kan enten vælge et månedsabonnement til 49 kr. md – eller et årsabonnement til 399 kr.(33,25 md). God fornøjelse.

host image

Mød værten: Laust Grosbøll

Laust Grosbøll er 16 år og efterskoleelev. Han er ung med de unge og er muligvis blandt de førende unge i Danmark, hvad angår at have fingeren på ungdomspulsen. Han er hos r8Dio vært på ungdomsmagasinet ”PROUD” og det nye program ”Det går over min forstander”.

Andre programmer på r8Dio

Håndbold mikrofon

Håndbold mikrofon

Håndbold Mikrofon er r8Dios altomfavnende håndboldprogram, der tør tage sporten helt med ned i gulvhøjde. Her holder vært, Simon Gohr,

Læs mere
Sarah & panelet

Sarah & panelet

Sarah Bo fra r8Dios eget talenthold er vært på dette program, hvor kendte gæster fra Skuldborg og omegn diskuterer lytternes

Læs mere