Dialeksikon

Dialeksikon

Modsat Norge, England og andre nabolande er dialekt ofte noget, vi i Danmark forbinder med skam eller pinlige episoder. Det skal der laves om på! 

Dialeksikon er programmet, der dykker ned i danskernes dialekter og stemmeføring. Vært og skuespiller, Alexander Clement, er selv en dygtig herre, hvad angår tilegnelsen af dialekter.

I hvert afsnit inviterer han en kendt dialekt-begavet dansker i studiet, og med hjælp fra eksperter nørdes der stemmeføring, ganemuskulatur og højnet dansk, så Alexander side for side får skrevet sit eget Dialeksikon – helt uden at skamme sig.

Lyt til første afsnit gratis

Første fix er altid gratis, og det gælder alle vores programmer. Du skal jo lige finde ud af, om r8Dio er noget for dig. Du kan nemt blive medlem af r8Dios venner. Du kan enten vælge et månedsabonnement til 49 kr. md – eller et årsabonnement til 399 kr.(33,25 md). God fornøjelse.

Mød værten: Alexander Clement

Andre programmer på r8Dio

Tilbudsr8dioavisen

Tilbudsr8Dioavisen

Programmet hvor værten og tilbudsjægeren Ulrik Brøndal bringer dig tilbudsavisernes aller bedste tilbud. Lyt til første afsnit gratis Første fix

Læs mere
Bogstaveligt talt

Coldstart

Coldstart er r8Dios lokale nyhedsprogram, hvor værten Kristian Henriksen fortæller de vigtigste og nyeste lokale nyheder på engelsk, så alle

Læs mere