Hun & hund imellem

Hun & hund imellem

Hunden er menneskets bedste ven, og en god ven har alle brug for. I Hun & Hund Imellem får du nyttig viden om hunden som arbejdsredskab, og du får tips og tricks til hverdagen med hund. Berit-Joy Hansen er din vært, og hun tager dig med på arbejde, i køkkenet, på besøg hos spændende mennesker og meget mere.

Lyt til første afsnit gratis

Første fix er altid gratis, og det gælder alle vores programmer. Du skal jo lige finde ud af, om r8Dio er noget for dig. Du kan nemt blive medlem af r8Dios venner. Du kan enten vælge et månedsabonnement til 49 kr. md – eller et årsabonnement til 399 kr.(33,25 md). God fornøjelse.

host image

Mød værten: Berit-Joy Hansen

Berit-Joy Hansen er sikkerhedsekspert og sikkerhedsvagt. Hun har et tæt samarbejde med r8Dios sikkerhedschef Per Madsen og medvirker ofte med sikkerhedstips i hans program ”Her vogter jeg”. Hun har en forkærlighed for hunde, hvilket også kommer til udtryk i hendes program ”Hun og hund imellem”, som hun laver på r8Dio.

Andre programmer på r8Dio

Puttetid

Puttetid

Puttetid er programmet, hvor r8Dios tekniske chef og vært igennem oplæsninger af eventyr m.m. får lytterne i så dyb en

Læs mere
Flyvestation Krarup

Flyvestation Krarup

Det forhenværende folketingsmedlem Marie Krarup er kendt for markante holdninger og meninger, og for, på visse områder, at have en

Læs mere