Hun & hund imellem

Hun & hund imellem

Hunden er menneskets bedste ven, og en god ven har alle brug for. I Hun & Hund Imellem får du nyttig viden om hunden som arbejdsredskab, og du får tips og tricks til hverdagen med hund. Berit-Joy Hansen er din vært, og hun tager dig med på arbejde, i køkkenet, på besøg hos spændende mennesker og meget mere.

Lyt til første program gratis

Første fix er altid gratis, og det gælder alle vores programmer. Du skal jo lige finde ud af, om r8Dio er noget for dig. Du kan nemt blive medlem af r8Dios venner. Du kan enten vælge et månedsabonnement til 49 kr. md – eller et årsabonnement til 399 kr.(33,25 md). God fornøjelse.

host image

Mød værten: Berit-Joy Hansen

Berit-Joy Hansen er sikkerhedsekspert og sikkerhedsvagt. Hun har et tæt samarbejde med r8Dios sikkerhedschef Per Madsen og medvirker ofte med sikkerhedstips i hans program ”Her vogter jeg”. Hun har en forkærlighed for hunde, hvilket også kommer til udtryk i hendes program ”Hun og hund imellem”, som hun laver på r8Dio.

Andre programmer på r8Dio

La’kaj om det

La’kaj om det

I det kongelige program ‘La’kaj om det’ kan du høre amatørhistoriker, Jørgen Schultz Larsen, i samtale med tidligere Hoflakaj Kaj

Læs mere
Vandvognen

Vandvognen

Daniel Hoffe og Mark Brunsvig er begge alkoholikere, og i dette program inviterer de andre alkoholikere i studiet for at

Læs mere
Klunketid

Klunketid

Klunketid er et program af mænd, om mænd, med mænd. Kristoffer Lind lader kendte danske mænd tale ud om deres

Læs mere