I seng med r8Dio

I seng med r8Dio

Programmet hvor du kan komme i seng med hele Danmarks sexolog, Joan Ørting, og journalisten Kristian Henriksen.

Joan og Kristian vil gøre danskernes sexliv bedre, og tager derfor lytterne med helt ned under dynerne for at vise dem, at der ikke er noget, der er farligt eller forkert. Først og fremmest skal vi tale om sex, for at blive bedre til sex, og den samtale starter Joan og Kristian her.

Lyt til første afsnit gratis

Første fix er altid gratis, og det gælder alle vores programmer. Du skal jo lige finde ud af, om r8Dio er noget for dig. Du kan nemt blive medlem af r8Dios venner. Du kan enten vælge et månedsabonnement til 49 kr. md – eller et årsabonnement til 399 kr.(33,25 md). God fornøjelse.

host image

Mød værten: Kristian Henriksen

Kristian Henriksen er journalist og radiovært med fortid hos Den Uafhængige og Frihedsbrevet, hvor han bedrev kritisk journalistik som vært på morgenprogrammet ”En Uafhængig Morgen”. På r8Dio er han vært på flere programmer, bl.a. ”Den Korte r8Dioavis”, ”Morgensutterne”, ”I seng med r8Dio”, ”Coldstart” m.fl.

host image

Mød værten: Joan Ørting

Joan Ørting er sexolog og har skrevet flere bøger om sex og kærlighedsrelationer. Derudover har hun sin egen uddannelse og har medvirket i adskillige andre medieformater som vært, brevkasseredaktør, og meget andet - dog altid med sex i fokus. På r8Dio er hun vært på programmet ”I seng med r8Dio”.

Andre programmer på r8Dio

Mykonos 4ever

Mykonos 4ever

Følg med r8Dios gallionsfigur Allan Sindberg foran og bagved mikrofonen, når han indtager Mykonos for at producere det perfekte reklamespot

Læs mere
Sarah & panelet

Sarah & panelet

Sarah Bo fra r8Dios eget talenthold er vært på dette program, hvor kendte gæster fra Skuldborg og omegn diskuterer lytternes

Læs mere