Her vogter jeg

Her vogter jeg

Det er blevet mere og mere farligt at begå sig i det danske samfund. Intet er helligt længere, heller ikke ens eget hjem. Derfor er det vigtigt at tilegne sig viden om alarmsystemer, beskyttelse af fast ejendom, overlevelsesudstyr, forsvarsgrej – kort sagt om sikkerhed. Per Madsen er tidligere sikkerhedsvagt og nu vært for programmet Her Vogter Jeg. Han sender fra sit saferoom et sted Danmark.

Lyt til første program gratis

Første fix er altid gratis, og det gælder alle vores programmer. Du skal jo lige finde ud af, om r8Dio er noget for dig. Du kan nemt blive medlem af r8Dios venner. Du kan enten vælge et månedsabonnement til 49 kr. md – eller et årsabonnement til 399 kr.(33,25 md). God fornøjelse.

Per Madsen

Mød værten: Per Madsen

Per Madsen er sikkerhedsekspert og har tidligere arbejdet flere år som sikkerhedsvagt hos Rosengårdscenteret i Odense, som dog endte brat efter en uheldig episode. Han har en stor passion for sikkerhed generelt og er typen, man kan gå til, hvis man vil sikre sig at komme igennem livet på sikreste vis. Han er vært på r8Dios programmer ”Her vogter jeg” og ”Deutschland über alles”.

Andre programmer på r8Dio

Hønses Amager

Hønses Amager

Henriette ‘Hønse’ Karlsen viser r8Dios journalist Simon Gohr rundt på Amager. Det gør hun, fordi hun er fuld af gode

Læs mere
Flyvestation Krarup

Flyvestation Krarup

Det forhenværende folketingsmedlem Marie Krarup er kendt for markante holdninger og meninger, og for, på visse områder, at have en

Læs mere