På trip

På trip

På trip er et rejseprogram fra Creative Studio. Stine og Sally leverer Public service-radio i gulvhøjde med Trip Advisor-anmeldelser af totally almindelige mennesker fra hele verden. Desuden får du nice tips til dates, beauty, og hvordan du bare rejser fedest.

Lyt til første program gratis

Første fix er altid gratis, og det gælder alle vores programmer. Du skal jo lige finde ud af, om r8Dio er noget for dig. Du kan nemt blive medlem af r8Dios venner. Du kan enten vælge et månedsabonnement til 49 kr. md – eller et årsabonnement til 399 kr.(33,25 md). God fornøjelse.

host image

Mød værten: Sally Rosenkilde-Bille

Sally Rosenkilde-Bille er medstifter og medejer af Creative Studio. Hun er med sin partner en af dem i landet, der besidder størst viden og erfaring, hvad angår at løse kreative udfordringer i mediedanmark. På r8Dio er hun vært på programmet ”På trip”.

host image

Mød værten: Stine – bare Stine

Stine er medstifter og medejer af Creative Studio. Hun er med sin partner en af dem i landet, der besidder størst viden og erfaring, hvad angår at løse kreative udfordringer i mediedanmark. På r8Dio er hun vært på programmet ”På trip”.

Andre programmer på r8Dio

I seng med r8Dio

I seng med r8Dio

Programmet hvor du kan komme i seng med hele Danmarks sexolog, Joan Ørting, og journalisten Kristian Henriksen. Joan og Kristian

Læs mere
Fissefornemmelser

Fissefornemmelser

I “Fissefornemmelser” snakker, sludrer og taler Rikke Romme med en række kendte, karismatiske og spændende kvinder om deres fisses magtfuldhed,

Læs mere