Kirsten ringer til Rasmus

Kirsten ringer til Rasmus

Det er ikke længere vigtigt, hvad man taler om, når man sender radio eller laver podcast. Det er faktisk skideligemeget. Bare der er nogle kendte mennersker, der taler om et eller andet. F.eks. deres venskab eller sjove historier, de har sammen. Derfor ringer Kirsten Birgit Schiøtz Krets Hørsholm til sin trofaste makker igennem 10 år, Rasmus Bruun, så de rigtig kan få snakket om alt muligt.

Lyt til første program gratis

Første fix er altid gratis, og det gælder alle vores programmer. Du skal jo lige finde ud af, om r8Dio er noget for dig. Du kan nemt blive medlem af r8Dios venner. Du kan enten vælge et månedsabonnement til 49 kr. md – eller et årsabonnement til 399 kr.(33,25 md). God fornøjelse.

host image

Mød værten: Kirsten Birgit Schiøtz Kretz Hørsholm

Kirsten Birgit Schiøtz Kretz Hørsholm er seniorkorrespondent, vært og nyhedsoplæser. Hun har været journalist igennem en menneskealder, og været til stede ved flere af de største begivenheder gennem tiden. På r8Dio er hun vært på ”Den Korte r8Dioavis” og ”Kirsten ringer til Rasmus”, ligesom hun ofte huserer på r8Dios Ambassade i København og en sjælden gang imellem også besøger r8Dio i Skuldborg.

host image

Mød værten: Rasmus Bruun

Rasmus Bruun er nyhedschef på r8Dio og har en fortid som redaktør på Aftenshowet og Radio 24syv. Rasmus vil som nyhedschef skabe et nybrud i dansk journalistik, hvor konstruktivismen er i højsædet. På r8Dio er han, udover at være nyhedschef, vært på ”Kirsten ringer til Rasmus” og redaktør på ”Den korte r8Dioavis”.

Andre programmer på r8Dio

Ugen, der blev spist

Hvilken skrivebenzin bruger en krimiforfatter? Spiser man meget sundt, hvis man er Klimaordfører? Hvad spiser en rockstjerne til aftensmad inden

Læs mere
Bogstaveligt talt

Bogstaveligt talt

Bogstaveligt talt er r8Dios litteraturprogram, og er et samarbejde mellem r8Dio og Gyldendal. De dykker ned i aktuelle udgivelser fra

Læs mere