Puttetid

Puttetid

Puttetid er programmet, hvor r8Dios tekniske chef og vært igennem oplæsninger af eventyr m.m. får lytterne i så dyb en søvn, at de næsten ikke fatter det.

Lyt til første program gratis

Første fix er altid gratis, og det gælder alle vores programmer. Du skal jo lige finde ud af, om r8Dio er noget for dig. Du kan nemt blive medlem af r8Dios venner. Du kan enten vælge et månedsabonnement til 49 kr. md – eller et årsabonnement til 399 kr.(33,25 md). God fornøjelse.

Photo 20 02 2024 13.26.47 e1708444750951

Mød værten: Rune Ingemann

Rune Ingemann er teknikchef på r8Dio og har tidligere arbejdet som ‘bag-gears-mand’ for diverse danske kunstnere, hvorfra han har fået et indgående kendskab til den danske musikbranche. Udover sit virke som chef for teknikken på r8Dio, så er han også vært på ”Stjerneskud i gulvhøjde”, ”Morgensutterne” og ”Puttetid”, ligesom han ofte optræder i ”Undskyld vi roder”, da han er en stor del af dagligdagen hos r8Dio i Skuldborg.

Andre programmer på r8Dio

Min mis

Min mis

Min Mis er for dig der elsker katte. Misserne fås i alle størrelser og former og har gennem historien været

Læs mere
Fredagsøl i advent

Fredagsøl i advent

Fredagsøl i advent er radiodirektør Klavs Bundgaards ølsmagning-/advents/juleprogram, hvor han sammen med sin kyndige programchef, Allan Sindberg, har smagt på

Læs mere