Mit livs sexferie

Holdet bag Den Korte Radioavis tager på deres livs sexferie i Caribien.

Nyhedsredaktør Rasmus Bruun er blevet bedt om at tilrettelægge en række dokumentarprogrammer om hvide kvinder, der tager på sexferie på Jamaica.

Det vil hans sidekick, seniorkorrespondent Kirsten Birgit Schiøtz Kretz Hørsholm gerne hjælpe ham med, og så tager det ene ligesom det andet… på en dybt foruroligende måde, naturligvis.

Lyt til første afsnit gratis

Første fix er altid gratis, og det gælder alle vores programmer. Du skal jo lige finde ud af, om r8Dio er noget for dig. Du kan nemt blive medlem af r8Dios venner. Du kan enten vælge et månedsabonnement til 49 kr. md – eller et årsabonnement til 399 kr.(33,25 md). God fornøjelse.

Første afsnit er også gratis tilgængeligt via disse apps

Mød værten: Kirsten Birgit Schiøtz Kretz Hørsholm

Kirsten Birgit Schiøtz Kretz Hørsholm er seniorkorrespondent, vært og nyhedsoplæser. Hun har været journalist igennem en menneskealder, og været til stede ved flere af de største begivenheder gennem tiden. På r8Dio var hun vært på ”Den Korte r8Dioavis” og er nu vært på ”Kirsten ringer til Rasmus”, ligesom hun ofte huserer på r8Dios Ambassade i København og en sjælden gang imellem også besøger r8Dio i Skuldborg.

Mød værten: Rasmus Bruun

Rasmus Bruun er nyhedschef på r8Dio og har en fortid som redaktør på Aftenshowet og Radio24syv. Rasmus vil som nyhedschef skabe et nybrud i dansk journalistik, hvor konstruktivismen er i højsædet. På r8Dio er han, udover at være nyhedschef, vært på ”Kirsten ringer til Rasmus”. Han var desuden redaktør på ”Den korte r8Dioavis”.

Andre programmer på r8Dio

Undskyld vi roder

I programmet “Undskyld vi roder” følger vi radiodirektør Klavs Bundgaard og programchef Allan Sindbergs arbejde med at opbygge radiostationen, vedligeholde

Læs mere
På trip

På trip

På trip er et rejseprogram fra Creative Studio. Stine og Sally leverer Public service-radio i gulvhøjde med Trip Advisor-anmeldelser af

Læs mere
VM i gulvhøjde

VM i gulvhøjde

Vært og reporter på TV2, Jon Pagh, viser rundt i Qatar, alt imens han er udsendt i forbindelse med verdensmesterskaberne

Læs mere