Hønses Amager

Hønses Amager

Henriette ‘Hønse’ Karlsen viser r8Dios journalist Simon Gohr rundt på Amager. Det gør hun, fordi hun er fuld af gode historier om hendes liv på øen. Hun fortæller om nogle af de steder på hendes elskede ø, som har betydet mest for hende. Og hun kommer vidt omkring. For Hønse har ikke haft et liv som alle andre. Som Hønse selv siger det; så fortæller hun “true stories fra real life.”

Lyt til første program gratis

Første fix er altid gratis, og det gælder alle vores programmer. Du skal jo lige finde ud af, om r8Dio er noget for dig. Du kan nemt blive medlem af r8Dios venner. Du kan enten vælge et månedsabonnement til 49 kr. md – eller et årsabonnement til 399 kr.(33,25 md). God fornøjelse.

host image

Mød værten: Henriette ‘Hønse’ Karlsen

Henriette ‘Hønse’ Karlsen er forfatter og foredragsholder. Hun står bag foreningen ”De Stærke Børn”, som er en frivilligbaseret forening, der tilbyder anonymt samvær og rådgivning for udsatte børn og unge. Hun er typen, der er det, man kalder “lige ud af posen”. Hun er på r8Dio vært på programmet ”Hønses Amager”.

Andre programmer på r8Dio

Proud

Proud

Proud er r8Dios ungdomsprogram med Laust Grosbøll. Over flere afsnit tager han som ungdommens repræsentant lytteren under armen, og viser

Læs mere
I seng med r8Dio

I seng med r8Dio

Programmet hvor du kan komme i seng med hele Danmarks sexolog, Joan Ørting, og journalisten Kristian Henriksen. Joan og Kristian

Læs mere