Flyvestation Krarup

Flyvestation Krarup

Det forhenværende folketingsmedlem Marie Krarup er kendt for markante holdninger og meninger, og for, på visse områder, at have en opfattelser, der går imod den gængse danske forståelse. Det gælder særligt krigen mellem Rusland og Ukraine. Hun forsøger i dette program, med gæster hun har inviteret ind, at overbevise journalist Kristian Henriksen om, at det er hendes vinkel, der er den rigtige.

Lyt til første program gratis

Første fix er altid gratis, og det gælder alle vores programmer. Du skal jo lige finde ud af, om r8Dio er noget for dig. Du kan nemt blive medlem af r8Dios venner. Du kan enten vælge et månedsabonnement til 49 kr. md – eller et årsabonnement til 399 kr.(33,25 md). God fornøjelse.

host image

Mød værten: Marie Krarup

Marie Krarup er forhenværende folketingsmedlem for Dansk Folkeparti, senere hen som løsgænger. Hun er kendt for at anskue særligt udenrigspolitiske emner på en måde, der går imod den gængse danske forståelse. Hun har desuden rang af Major fra sin tid i forsvaret og har desuden en Cand.mag. i slaviske sprog fra Københavns Universitet. På r8Dio er hun vært på programmet ”Flyvestation Krarup”.

Andre programmer på r8Dio

Bykongerækken

Bykongerækken

Bykongerækken er programmet, hvor medielegenden Frode Munksgaard besøger toneangivende personligheder i små og store danske byer. Lyt til første program

Læs mere
La’kaj om det

La’kaj om det

I det kongelige program ‘La’kaj om det’ kan du høre amatørhistoriker, Jørgen Schultz Larsen, i samtale med tidligere Hoflakaj Kaj

Læs mere