PROGRAMMER

Download vores app og bliv medlem for at lytte med på alle programmer

 • Undskyld vi roder

  r8Dio er Danmarks nye landsdækkende snakke-sludre-taleradio. I programmet "Undskyld vi roder" følger vi radiodirektør Klavs Bundgaard og programchef Allan Sindbergs arbejde med at opbygge radiostationen. 

 • Klunketid

  Klunketid er et program af mænd, om mænd, med mænd. Kristoffer Lind lader kendte danske mænd tale ud om deres klunker. Om alle glæderne, men også bekymringerne og til tider også smerten ved et hårdt slag i klokkeværket. 

 • Tilbudsr8dioavisen

  Hver uge bringer tilbudsjæger Ulrik Brøndal dig tilbudsavisernes aller bedste tilbud.

 • Trafik Du Den

  r8Dio's aktuelle trafikprogram der går helt tæt på de trafikale udfordringer, muligheder og løsninger lokalt, regionalt, nationalt og globalt. Til vands, til lands og i luften tager programmet og værten, Mia Pedersen, livtag med trafiksituationen netop nu.

 • Skuldborg Erhvervsradio

  Kom med på forretningseventyret når John Frederiksen laver investeringer og deler ud af sine mange erfaringer. Netværket skal plejes og nye alliancer indgås, når John Frederiksens virksomheds imperium udvides. Få indblik i hvordan man driver en sund forretning og lær af den bedste erhvervskonge i Skuldborg.

 • Proud

  Ungdomsprogrammet, Proud, med Amalie Nielsen.

 • På trip

  På trip er et rejseprogram fra Creative studio. Stine og Sally leverer Public service-radio i gulvhøjde med Trip Advisor-anmeldelser af totally almindelige mennesker fra hele verden. Desuden får du nice tips til dates, beauty, og hvordan du bare rejser fedest.

 • Mos & Marker

  Mos og Marker er programmet om naturen og haven omkring os. r8Dios egen direktør, Klavs Bundgaard er vært for programmet og guider lytteren gennem havens forunderlige liv hele året rundt. Han får hjælp af blandt andre naturvejlederen, Morten DD og den økologiske landmand, Flemming Skov.

 • Min Mis

  Min Mis er for dig der elsker katte. Misserne fås i alle størrelser og former og har gennem historien været nært forbundet til mennesker. Men katte er -modsat hunde -ikke så lette at tæmme og opdrage og netop derfor er mange mennesker fascinerede af dette dyr.

 • Lyt & Ler

  Magi! Det kan være det, der sker, når du sidder med ler mellem dine fingre - og leret forvandler sig til en kop, eller måske en lortefisk. Mød r8Dios helt egen keramiker Laura Drasbæk og lad hende tage dig med på en rejse til et sted, hvor der sker magi. Magi i gulvhøjde naturligvis.

 • Hun & Hund Imellem

  Hunden er menneskets bedste ven, og en god ven har alle brug for. I Hun & Hund Imellem får du nyttig viden om hunden som arbejdsredskab, og du får tips og tricks til hverdagen med hund. Berit-Joy Hansen er din vært, og hun tager dig med på arbejde, i køkkenet, på besøg hos spændende mennesker og meget mere.

  Goddav og velkommen.

 • Hønses Amager

  Henriette ‘Hønse’ Karlsen viser r8Dios journalist Simon Gohr rundt på Amager. Det gør hun, fordi hun er fuld af gode historier om hendes liv på øen. Hun fortæller om nogle af de steder på hendes elskede ø, som har betydet mest for hende. Og hun kommer vidt omkring. For Hønse har ikke haft et liv som alle andre. Som Hønse selv siger det; så fortæller hun “true stories fra real life.”

 Velkommen til Hønses Amager.

 • Her Vogter Jeg

  Det er blevet mere og mere farligt at begå sig i det danske samfund. Intet er helligt længere, heller ikke ens eget hjem. Derfor er det vigtigt at tilegne sig viden om alarmsystemer, beskyttelse af fast ejendom, overlevelsesudstyr, forsvarsgrej - kort sagt om sikkerhed. Per Madsen er tidligere sikkerhedsvagt og nu vært for programmet Her Vogter Jeg. Han sender fra sit saferoom et sted Danmark.

 • Fissefornemmelser

  I "Fissefornemmelser" snakker, sludrer og taler Rikke Romme med en række kendte, karismatiske og spændende kvinder om deres fisses magtfuldhed, duft, styrke og værdi. Hun udforsker sammen med gæsterne, hvorfor og hvordan fisserne styrer verden. Her er det altså ikke følelser, men fysik, der tæller. Der er altså tale om høj fisseføring - i gulvhøjde.

 • En sludder om poesi

  Dette er programmet hvor værten Frederik Nissen får digte, lyrik, poesi, ja litteratur generelt ned i gulvhøjde. Hvorfor tale om poesi, når man kan sludre? I hvert afsnit er der besøg af en spændende litterær gæst. Var du ikke til poesi i forvejen, så bliver du det nu.

 • En historisk bytur

  Værten Kevin Kloster Rantzau tager lytterne med rundt i Danmark på en historisk odyssé. Kevins Simca skærer sig igennem kongeriget på jagt efter gemte historier i de danske byer. Som lytter bliver man overrasket over byernes hemmeligheder og Kevins utrolige viden. Spænd sikkerhedsselen og tag med ud i det blå.

 • Deutschland Über Alles

  Europas kulturelle og økonomiske lokomotiv. Europas bankende trafikale hjerte. Europas folkerigeste nation. Kært barn har mange navne. Og kært, det har vi vores store nabo mod syd, Tyskland. Velkommen til r8Dios store rejseprogramsatsning, Deutschland Über Alles, hvor vi udforsker hvad det store land har at byde på.

 • Den Korte r8Dioavis

  Anja Winther bringer de korteste nyheder i gulvhøjde under ledelse af redaktør Ulrik Brøndal.

 • Besat af krigen

  Under 2. verdenskrig var Danmark besat i næsten 5 år. I den tid var vi bundet på mund og hånd, som man sang dengang og kun ganske få havde mandsmod og hjerte til at kæmpe for friheden. Én af dem var Erik Bille Belleur Brahe, en heltmodig ung mand der satte sit liv på spil for Danmark. Besat Af Krigen er tilrettelagt og produceret af Jørgen Schultz Larsen.