Programmer

Download vores app og bliv medlem for at lytte til alle vores programmer.

 • Undskyld vi roder

  r8Dio er Danmarks nye landsdækkende snakke-sludre-taleradio. I programmet "Undskyld vi roder" følger vi radiodirektør Klavs Bundgaard og programchef Allan Sindbergs arbejde med at opbygge radiostationen. 

 • Besat af krigen

  Under 2. verdenskrig var Danmark besat i næsten 5 år. I den tid var vi bundet på mund og hånd, som man sang dengang og kun ganske få havde mandsmod og hjerte til at kæmpe for friheden. Én af dem var Erik Bille Belleur Brahe, en heltmodig ung mand der satte sit liv på spil for Danmark. Besat Af Krigen er tilrettelagt og produceret af Jørgen Schultz Larsen. 

 • Den korte r8Dioavis

  Den Korte r8Dioavis bringer de korteste nyheder i gulvhøjde under ledelse af nyhedschef Rasmus Bruun. De redaktionelle teams skifter dagligt og består bl.a. af seniorkorrespondent Kirsten Birgit Schiøtz Kretz Hørsholm, Steen Langeberg, Ulrik Brøndal, Anja Winther med flere. 

 • Deutschland über alles

  Europas kulturelle og økonomiske lokomotiv. Europas bankende trafikale hjerte. Europas folkerigeste nation. Kært barn har mange navne. Og kært, det har vi vores store nabo mod syd, Tyskland. Velkommen til r8Dios store rejseprogramsatsning, Deutschland Über Alles, hvor vi udforsker hvad det store land har at byde på.

 • En historisk bytur

  Værten Kevin Kloster Rantzau tager lytterne med rundt i Danmark på en historisk odyssé. Kevins Simca skærer sig igennem kongeriget på jagt efter gemte historier i de danske byer. Som lytter bliver man overrasket over byernes hemmeligheder og Kevins utrolige viden. Spænd sikkerhedsselen og tag med ud i det blå.

 • Puttetid

  Puttetid er programmet, hvor r8Dios tekniske chef og vært igennem oplæsninger af eventyr m.m. får lytterne i så dyb en søvn, at de næsten ikke fatter det.

 • Fissefornemmelser

  I "Fissefornemmelser" snakker, sludrer og taler Rikke Romme med en række kendte, karismatiske og spændende kvinder om deres fisses magtfuldhed, duft, styrke og værdi. Hun udforsker sammen med gæsterne, hvorfor og hvordan fisserne styrer verden. Her er det altså ikke følelser, men fysik, der tæller. Der er altså tale om høj fisseføring - i gulvhøjde.

 • Gang i gågaden

  En gågade er muligvis det eneste sted i Danmark, hvor du kan være helt sikker på, at livet ALDRIG står stille. Her er mennesker altid i bevægelse på deres rejse fra A til B. Hvad A er, det kan være hvad som helst, hvad B er, det kan også være hvad som helst, men én ting er sikkert - De er på vej. Kristian Henriksen tager derfor ud på de danske gågader for at møde menneskerne på deres vej og samtidig undersøge, om der er gang i gågade. 

 • Her vogter jeg

  Det er blevet mere og mere farligt at begå sig i det danske samfund. Intet er helligt længere, heller ikke ens eget hjem. Derfor er det vigtigt at tilegne sig viden om alarmsystemer, beskyttelse af fast ejendom, overlevelsesudstyr, forsvarsgrej - kort sagt om sikkerhed. Per Madsen er tidligere sikkerhedsvagt og nu vært for programmet Her Vogter Jeg. Han sender fra sit saferoom et sted Danmark.

 • Hun & hund imellem

  Hunden er menneskets bedste ven, og en god ven har alle brug for. I Hun & Hund Imellem får du nyttig viden om hunden som arbejdsredskab, og du får tips og tricks til hverdagen med hund. Berit-Joy Hansen er din vært, og hun tager dig med på arbejde, i køkkenet, på besøg hos spændende mennesker og meget mere.

  Goddav og velkommen.

 • Hønses Amager

  Henriette ‘Hønse’ Karlsen viser r8Dios journalist Simon Gohr rundt på Amager. Det gør hun, fordi hun er fuld af gode historier om hendes liv på øen. Hun fortæller om nogle af de steder på hendes elskede ø, som har betydet mest for hende. Og hun kommer vidt omkring. For Hønse har ikke haft et liv som alle andre. Som Hønse selv siger det; så fortæller hun “true stories fra real life.”

 Velkommen til Hønses Amager.

 • Håndbold mikrofon

  Håndbold Mikrofon er r8Dios altomfavnende håndboldprogram, der tør tage sporten helt med ned i gulvhøjde.

  Her holder vært, Simon Gohr, mikrofonen, for dem der har lyst til at tale i den. 

 • Klunketid

  Klunketid er et program af mænd, om mænd, med mænd. Kristoffer Lind lader kendte danske mænd tale ud om deres klunker. Om alle glæderne, men også bekymringerne og til tider også smerten ved et hårdt slag i klokkeværket. 

 • Min mis

  Min Mis er for dig der elsker katte. Misserne fås i alle størrelser og former og har gennem historien været nært forbundet til mennesker. Men katte er -modsat hunde -ikke så lette at tæmme og opdrage og netop derfor er mange mennesker fascinerede af dette dyr.

 • Morgensutterne

  Morgensutterne er r8Dios bud på et morgenprogram, der vil dig det bedste. Det er til dig, for dig, om dig og med dig.

  Værterne, Allan Sindberg og Rune Ingemann, svinger morgenstokken og giver alle danskere lune morgensutter på, der holder dig varm hele dagen.  

 • Mos & marker

  Mos og Marker er programmet om naturen og haven omkring os. r8Dios egen direktør, Klavs Bundgaard er vært for programmet og guider lytteren gennem havens forunderlige liv hele året rundt. Han får hjælp af blandt andre naturvejlederen, Morten DD og den økologiske landmand, Flemming Skov.

 • Once in a lifetime

  'Once in a lifetime' er r8Dios legeplads, hvor du får en mosaik af spændende programmer, der ikke nødvendigvis har en sammenhæng. 

  Det er en række af once in a lifetime-oplevelser, der med sikkerhed vil være i gulvhøjde med dig. 

 • Proud

  Ungdomsprogrammet, Proud, med Laust Grosbøll.

 • På trip

  På trip er et rejseprogram fra Creative studio. Stine og Sally leverer Public service-radio i gulvhøjde med Trip Advisor-anmeldelser af totally almindelige mennesker fra hele verden. Desuden får du nice tips til dates, beauty, og hvordan du bare rejser fedest.

 • Sarah & panelet

  Sarah Bo fra r8Dios eget talenthold er vært på dette program, hvor kendte gæster fra Skuldborg og omegn diskuterer lytternes dilemmaer. 

 • Skuldborg erhvervsradio

  Kom med på forretningseventyret når John Frederiksen laver investeringer og deler ud af sine mange erfaringer. Netværket skal plejes og nye alliancer indgås, når John Frederiksens virksomheds imperium udvides. Få indblik i hvordan man driver en sund forretning og lær af den bedste erhvervskonge i Skuldborg.

 • Stjerneskud i gulvhøjde

  I det her program undersøger den legendariske lydtekniker; Rune Ingemann, om de nye musikalske stjerneskud i Danmark har gulvhøjde.

 • Talentholdets årsprojekt

  En hændelse i Skuldborg abepark sender talenterne ud i et mysterie, som viser sig at være meget større end dem selv. Men kan de fire talenter overhovedet samarbejde uden Mikael? Kan de komme i mål med et program inden deadline? Og kan Per og Simon fikse de brodne kar, som Mikael har skabt i deres venskab? Find svar, og lyt til Talentholdets årsprojekt.

 • Tilbudsr8dioavisen

  Hver uge bringer tilbudsjæger Ulrik Brøndal dig tilbudsavisernes aller bedste tilbud.

 • VM i gulvhøjde

  Vært og reporter på TV2, Jon Pagh, viser rundt i Qatar, alt imens han er udsendt i forbindelse med verdensmesterskaberne i fodbold 2022.

  Her er det ikke nødvendigvis fodbolden eller de politiske forhold, der er i højsæde, men i stedet hvordan livet som udsendt reporter er, når kameraerne slukkes. Jon Pagh tager lytteren med helt ned i gulvhøjde - dette er hans dagbog.

 • Fremtidige programmer

  Flere programmer på vej