Ingredienser
- 6 pølser, skåret i skiver
- 1 løg, finthakket
- 3 fed hvidløg, finthakket
- 2 gulerødder, skåret i meget små tern
- En revet squash/knoldselleri
- 2,5 l hønseboullion (gerne hjemmekogt af kyllingeben fra tidligere måltider)
- 1 dåse hakkede tomater
- 25 g koncentreret tomatpuré
- Italien mix krydderi (fra bunden á)
- 1 tsk sød paprika
- 1 tsk tørret oregano
- Pasta/ris eller kartofler (vælg selv)
- Grønlangkål ( med mosede kartofler og fløde) som topping
Tilberedning
- Steg pølser, løg og hvidløg
- Tilsæt puré og grøntsager herefter hakkede tomater og krydderier samt boullion.
- Kog op og skru så ned. Lad det herefter simre ved svag varme i minimum 50 minutter
- Kog undervejs pasta/ris eller kartofler
- Bland retten som du lyster
- Pynt med ost eller en krydderurt, du kan lide.
Og så er der serveret. Velbekomme.
Lyt gratis til første afsnit af ‘Mad Fra Bunden A’, der hvor du lytter til podcasts. Helst i vores egen app selvfølgelig.
‘Mad fra bunden af” er en sommerprogramserie med stjernebageren Mads Skjern som vært. Det er din chance for at høre om og forstå danske madskatte helt a´. Som medvært huserer allestedsnærværende Allan Sindberg, og de to makkere har spændende gæster i Mads’ lejlighed i Skuldborg downtown.
Læs mere om programmet og lyt til første afsnit ved at klikke her.
Programmet er lavet i samarbejde med MENY.