Vandvognen

Vandvognen

Daniel Hoffe og Mark Brunsvig er begge alkoholikere, og i dette program inviterer de andre alkoholikere i studiet for at snakke om vejen ind og ud af tilværelsen som dranker. Værterne er ikke bange for selv at dele ud af skamfulde minder, hvilket sætter tonen for en ærlig og åben snak om, hvad alkohol kan. Programmet er som et AA-møde, hvor anekdoterne fra vilde år på flasken kører sammen med alvorlige og rørende erkendelser, der stadig repareres på.

Lyt til udvalgte afsnit gratis

Første fix er altid gratis, og det gælder alle vores programmer. I dette tilfælde har du endda fået adgang til en hel håndfuld afsnit. Du skal jo lige finde ud af, om r8Dio er noget for dig. Du kan nemt blive medlem af r8Dios venner. Du kan enten vælge et månedsabonnement til 49 kr. md – eller et årsabonnement til 399 kr.(33,25 md). God fornøjelse.

host image

Mød værten: Daniel Hoffe

Daniel Hoffe er komiker og radiovært. Han står bag flere sketches og humoristiske karakterer, er influencer og radiovært på SkalaFM. Han er derudover ædru alkoholiker og laver i den forbindelse programmet ”Vandvognen” her hos r8Dio.

host image

Mød værten: Mark Brunsvig

Mark Brunsvig er komiker, kunstmaler og skuespiller. Han har bl.a. medvirket i flere danske tv-serier, senest ”Maskulin” på DR. På r8Dio er han vært på programmet ”Vandvognen”’ hvor han også deler ud af sine egne erfaringer som ædru alkoholiker.

Andre programmer på r8Dio

Undskyld vi roder

I programmet “Undskyld vi roder” følger vi radiodirektør Klavs Bundgaard og programchef Allan Sindbergs arbejde med at opbygge radiostationen, vedligeholde

Læs mere
VM i gulvhøjde

VM i gulvhøjde

Vært og reporter på TV2, Jon Pagh, viser rundt i Qatar, alt imens han er udsendt i forbindelse med verdensmesterskaberne

Læs mere