Skuldborg erhvervsradio

Skuldborg erhvervsradio

Kom med på forretningseventyret når John Frederiksen laver investeringer og deler ud af sine mange erfaringer. Netværket skal plejes og nye alliancer indgås, når John Frederiksens virksomheds imperium udvides. Få indblik i hvordan man driver en sund forretning og lær af den bedste erhvervskonge i Skuldborg.

Lyt til første program gratis

Første fix er altid gratis, og det gælder alle vores programmer. Du skal jo lige finde ud af, om r8Dio er noget for dig. Du kan nemt blive medlem af r8Dios venner. Du kan enten vælge et månedsabonnement til 49 kr. md – eller et årsabonnement til 399 kr.(33,25 md). God fornøjelse.

host image

Mød værten: John Frederiksen

John Frederiksen er erhvervsmand og bykonge i Skuldborg, hvor alle ved, hvem han er. Bor man i et hus i Skuldborg, er det højst sandsynligt bygget af John Frederiksens enterprise. Han er vært på programmet ”Skuldborg erhvervsradio” på r8Dio.

Andre programmer på r8Dio

Hønses Amager

Hønses Amager

Henriette ‘Hønse’ Karlsen viser r8Dios journalist Simon Gohr rundt på Amager. Det gør hun, fordi hun er fuld af gode

Læs mere

Ugen, der blev spist

Hvilken skrivebenzin bruger en krimiforfatter? Spiser man meget sundt, hvis man er Klimaordfører? Hvad spiser en rockstjerne til aftensmad inden

Læs mere
Flyvestation Krarup

Flyvestation Krarup

Det forhenværende folketingsmedlem Marie Krarup er kendt for markante holdninger og meninger, og for, på visse områder, at have en

Læs mere