Proud

Proud

Proud er r8Dios ungdomsprogram med Laust Grosbøll. Over flere afsnit tager han som ungdommens repræsentant lytteren under armen, og viser vejen ind i ungdommens forunderlige og – for den ældre generation – svært tilgængelige verden.

Lyt til første program gratis

Første fix er altid gratis, og det gælder alle vores programmer. Du skal jo lige finde ud af, om r8Dio er noget for dig. Du kan nemt blive medlem af r8Dios venner. Du kan enten vælge et månedsabonnement til 49 kr. md – eller et årsabonnement til 399 kr.(33,25 md). God fornøjelse.

host image

Mød værten: Laust Grosbøll

Laust Grosbøll er 16 år og efterskoleelev. Han er ung med de unge og er muligvis blandt de førende unge i Danmark, hvad angår at have fingeren på ungdomspulsen. Han er hos r8Dio vært på ungdomsmagasinet ”PROUD” og det nye program ”Det går over min forstander”.

Andre programmer på r8Dio

Vandvognen

Vandvognen

Daniel Hoffe og Mark Brunsvig er begge alkoholikere, og i dette program inviterer de andre alkoholikere i studiet for at

Læs mere
Fredagsøl i advent

Fredagsøl i advent

Fredagsøl i advent er radiodirektør Klavs Bundgaards ølsmagning-/advents/juleprogram, hvor han sammen med sin kyndige programchef, Allan Sindberg, har smagt på

Læs mere