Bogstaveligt talt

Bogstaveligt talt

Bogstaveligt talt er r8Dios litteraturprogram, og er et samarbejde mellem r8Dio og Gyldendal. I programmet dykker vi ned i aktuelle udgivelser fra forlaget, hvor vært Molly Balsby inviterer gæster, forfattere og eksperter ind, for at udfolde og berette om værkerne.

Som medlem af r8Dios Venner kan du også blive en del af r8Dios bogklub, hvor du bl.a. får rabat på aktuelle udgivelser fra Gyldendal. Vil du have mere ud af bogen, får du også adgang til relevante læsekredsspørgsmål, der giver mulighed for fordybelse, og gør dig klogere på bogen.

host image

Mød værten: Molly Balsby

Molly Balsby er digter, kulturjournalist og litteraturanmelder. Hun har skrevet digtsamlingen ”Ponyprivilegiet”, der modtog store rosende ord i nogle af landets største dagblade. Derudover har hun en fortid som radio- og podcastvært hos bl.a. Ekstra Bladet. Hos r8Dio er hun vært på programmet ‘Bogstaveligt talt’, som er lavet i samarbejde med Gyldendal.

Lyt til Bogstaveligt talt

Andre programmer på r8Dio

Bogstaveligt talt

Coldstart

Coldstart er r8Dios lokale nyhedsprogram, hvor værten Kristian Henriksen fortæller de vigtigste og nyeste lokale nyheder på engelsk, så alle

Læs mere
Mos & marker

Mos & marker

Mos og Marker er programmet om naturen og haven omkring os. r8Dios egen direktør, Klavs Bundgaard er vært for programmet

Læs mere