Dessert 4 personer
Citronfromage
Ingredienser
Ingredienser
-
1 stang god vanille
-
100 g. rørsukker
-
Fintrevet skal af ½ citron
-
3 hele pasteuriserede æg
-
2 dl. piskefløde
-
4 blade husblas (udblødt i koldt vand)
-
Saft af 2 citroner
Skrab kornene ud af vanillestangen og pisk dem sammen med rørsukker, citronskal og de hele æg. Pisk æggeblandingen hvid og luftig til sukkeret er opløst. Pisk fløden til skum.
Smelt den udblødte husblas forsigtigt i saften fra de 2 citroner og hæld forsigtigt dette i en tynd stråle i æggemassen under konstant piskning.
Vend den piskede fløde i fromagen, og kom herefter fromagen i en skål og sæt den på køl i min. 4 timer, eller til den har sat sig.
Andet
-
Citronmelisse
-
Flødeskum
Servering
Tag fromagen ud fra køl et par minutter før servering. Pynt toppen med flødeskum og citronmelisse.