Primo september

Efterårets gyldne farver er på vej

Puha. Har du holdt varmen ud? Det har været ulideligt. Jeg glæder mig til, at efteråret titter frem. De gyldne toner, der udspringer i det danske landskab, er noget jeg holder meget af. Der skal ordnes have, og så tror jeg, at jeg skal have fundet min flotte drage frem igen, som Allan gav mig i gave, da vi holdte min polterabend. 

Du må forresten gerne lige tage og hive kortet frem. Allan har købt 1000 drager!! Han lovede mig, at de blev solgt lynhurtigt, men jeg synes nu, at sagen er en anden...

Landsdækkende succes - i nærheden af dig

Apropos drager, så drager Allan og jeg jo på tour lige om lidt. Vi skal rundt i hele landet. Der er godt nok mange, der har købt billet. Du kan også finde billetter her.

Det er dejligt at være en succes. Men det er også hårdt. Jeg bliver konstant ringet op. "Klavs! Klavs, hvad skal jeg gøre med det her? Vil du stille op til interview?" Puha. Der er så mange, der hiver og flår i mig. 

Hvad er destinationen i din efterårsferie?

Nu kommer bogen om Skuldborg. Den hedder Turen går til Skuldborg og er lige på trapperne. Du kan forudbestille dit high-exclusive eksemplar, hvor Allan og jeg skriver en lille autograf, fordi vi er full-commercial og opfordrer til at købe bogen gennem vores egen shop.

Så kan du jo tage et smut forbi Skuldborg og nyde vores dejlige og driftige by.

Santa Klavs?

Til sidst vil jeg lige tease dig lidt. Det er engelsk og betyder at pirre... Jeg kan ikke sige meget lige nu, andet end at det fandme bliver en full-commercial jul. Ho ho ho...

Jeg må videre nu... Jeg har jo en landsdækkende radio at drive. Godt du. Hej.

Kh. din ven
Klavs Bundgaard

 

 

 

 

 

 

Indsend en kommentar